LLM в областта на правото (ONLINE LEARNING)

Общ преглед

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази програма предлага вълнуваща и гъвкава гама от курсове, които ви позволяват да приспособите LLM към вашите специфични професионални и лични нужди.

За да бъдат ефективни на международната сцена, правните специалисти, бизнесмените и политиците трябва да разбират различните правни култури и начини за работа и общуване в рамките на алтернативни бизнес контексти и регулаторни рамки. Тази програма осигурява идеална учебна среда за такива хора, за да развият уменията и знанията, на които може да се изгради по-нататъшно обучение или съответна кариера.

Програмата обхваща основни проблеми в областта на правото, включително:

 • Търговско право
 • Закона за информационните технологии
 • Закон за интелектуалната собственост
 • Медицинско право

Структура на програмата

За да получите право за LLM, трябва успешно да завършите шест курса и една 10 000-дума дисертация по време на избраната от вас продължителност на проучването.

По време на обучението си ще имате възможност да изучавате курсове от различни области.

Резултати от обучението

След като сте изучавали програмата, вие ще излезете с разбиране за правни въпроси не само в правния контекст, но и със здраво основание в етиката, социалните и теоретичните контексти.

Кариерни възможности

Завършилите нашите онлайн програми за дистанционно обучение напредват в редица кариери в областта на правото и свързаните правни области, включително работа в местни и международни фирми, правителствени правни отдели, други публични институции, международни организации и в академичните среди.

Програмите също са идеална платформа за напреднали изследвания.

Изисквания за вход

Университетска степен 2: 1, или нейната международна равностойност. Вашата степен не е задължителна по отношение на закона, но трябва да е от призната институция за висше образование.

Също така ще разгледаме вашите други квалификации и професионален опит като част от вашата кандидатура.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

 • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
 • IELTS: общ 7.0 (най-малко 6.5 във всеки модул)
 • TOEFL-iBT: общо 100 (най-малко 23 във всеки модул)
 • PTE (A): общо 67 (най-малко 61 във всяка от разделите "Комуникативни умения")
 • CAE и CPE: общо 185 (най-малко 176 във всеки модул)
 • Trinity ISE: ISE III с пропуск във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Практическо училище по английски език в Единбург

Юридическото училище в Единбург, съвместно с отдела за обучение по английски език на университета, е разработило алтернативен тест по английски език за кандидатите за нашите онлайн дистанционно обучение следдипломна квалификация по закони за влизане през 2017/18 учебна година.

Тестът е алтернатива на тестовете по английски език, които понастоящем са приети от университета, като IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE и CPE.

Моля, обърнете внимание, че този тест може да бъде използван само за удовлетворяване на изискванията за английски език за влизане в следдипломна програма по право чрез онлайн дистанционно обучение в университетското училище в Единбург.

Срокове за кандидатстване

 • Начална дата на програмата: 14 януари 2019 г.
 • Краен срок за кандидатстване: 13 ноември 2018 г.

Силно ви препоръчваме да изпратите попълненото си заявление колкото е възможно по-рано, особено ако кандидатствате за финансиране или визов режим. Може да разгледаме закъснели приложения, ако разполагаме с места.

Проследяваме внимателно номерата на заявленията, за да гарантираме, че ще можем да приспособим всички, които получават оферти. Поради това може да е необходимо програмата да бъде закрита по-рано от публикуваните срокове. Ако случаят е такъв, ще поставим четириседмично предупреждение.

Как да кандидатствам

Трябва да изпратите справка с молбата си.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Свиване
Единбург , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко