LLM Програма Детайли

AUT е щастлив да предложи общност на адвокатите в Ливан възможност за разширяване на тяхната правна експертиза направи необходимото с глобализацията и присъствието на международни компании в тази област, като работят заедно с Университета в Лондон, за да предложи един от най-добре оценени програми LLM в свят. Като се експлоатират много съвместни академични дружества с университети в Европа и Съединените американски щати за повече от 10 години, AUT носи своя международен опит, за да се гарантира успехът на този ток програма.

Университет за международни програми Лондон

The Лондонски университет е един от най-старите, най-големите и най-различни университети в Обединеното кралство. А федерация на научноизследователските институции за висше образование, Университета на Лондон се ангажира с бакалавърска и / или следдипломна преподаване на най-високо качество в изследователска среда. Обхватът и размах на дейността в рамките на университета тя осигурява с уникален характер и високо ниво на разграничение. Основана през 1858 г., Университета на Лондон Международни ПРОГРАМИ "по-рано известен като външна система" управлява по-голямата част от дистанционно обучение курсове на университета, за да Лондонския университет градуса достъпни за студенти, пребиваващи в чужбина, които по една или друга причина, не може да остави своя битова страни за проучване.

Днес има повече от 51,000 студенти в над 180 страни, които учат за повече от 100 университета на Лондон квалификации, 88% от които са извън Великобритания.

Меморандумът за разбирателство, подписан с Бейрут адвокатска колегия отваря пътя за организиране LLM поддръжка Лекции чрез Програмата за LLM Подкрепа в Бейрут адвокатска колегия, Институт, 3-ти етаж.

Програма с обучение на:
  • Английски
Този курс е Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване

Окт. 2019