LLM (Закон за правата на човека)

Общ преглед

Описание на програмата

Kent LLM (и свързаната дипломна програма) ви позволява да разширявате и задълбочавате вашето знание и разбиране на закона, като специализирате в една или повече различни области.

Преглед

Тази Pathway дава възможност да разгледате защитата на правата на човека на национално, регионално и международно ниво. Тя е особено подходяща за тези, които понастоящем работят или се надяват да работят в международни организации, неправителствени организации, международни правни кантори и отдели по външни работи. Тя е подходяща и за тези, които искат да развият практика в областта на правата на човека в контекста на вътрешния закон.

Студентите, изучаващи човешки права, се насърчават да участват в дейностите на Центъра за международно критично право (CECIL) в Кент. Те включват семинари, пътувания до международни съдилища и трибунали, както и серия лекции за гостите.

Студентите могат да изберат да прекарат един мандат (в есента или пролетта) в нашия университет в Кантербъри и един (или през есента или пролетта) в центъра ни в Брюксел (връщане в Кентърбъри за завършване на дисертацията). Опцията за разделен сайт се таксува с различна тарифа. Моля, вижте под Таксите по-долу за повече информация. Програмите в нашия център в Брюксел се предлагат основно в областта на международното право и правата на човека. Студентите са отговорни за организирането на собствено настаняване в Брюксел. Моля, свържете се с офиса на университета за информация за наличността на краткосрочно настаняване в Кентърбъри.

Изучаване на магистърска степен по право (LLM) в Кент означава да имате сигурност да придобиете МЖП в специалност "Право". Kent LLM ви дава свободата да оставите избора си от Pathway отворен, докато пристигнете, Pathway ви се определя от модулите, които сте избрали.

За Kent Law училище в Kent Law

Kent Law School (KLS) е водещото училище по право в Обединеното кралство. Космополитен център на критични правни изследвания от световна класа, предлага подпомагащо и интелектуално стимулиращо място за изучаване на следдипломна квалификация и научни степени.

Юридическото училище предлага водещата си фирма Kent LLM в кампуса на университета в Кентърбъри (и две дефинирани програми за LLM в центъра на университета в Брюксел). Нашите програми са отворени за студенти, които не са завършили право, с подходящ академичен или професионален опит, които желаят да развият напреднало разбиране на законите в своята област.

Изучавате в тясно обвързана, подкрепяща и интелектуално стимулираща среда, работейки в тясно сътрудничество с академичния състав. КЛС използва критично преподавано от научните изследвания обучение в нашите програми, за да гарантира, че ще се възползвате от изследванията на Юридическия факултет от световна класа.

Такси

Таксите за доставката на тази програма само за Кентърбъри са същите като тези за стандартната програма LLM. Таксите за опцията за разделяне на сайта (която се преподава в Кентърбъри и Брюксел) обаче се таксуват по различен курс.

Национални оценки

В най-новата рамка за високи постижения в областта на научните изследвания, Kent Law School се класира на осмо място за интензивност на изследванията във висшето образование на Таймс .

Структура на курса

Kent LLM (и свързаната дипломна програма) ви позволява да разширявате и задълбочавате вашето знание и разбиране на закона, като специализирате в една или повече различни области. Можете да приспособите обучението си към конкретните си нужди и интереси, за да получите LLM или диплома по един Pathway , по два Pathways съвместно или като изберете широк спектър от модули в различни области на правото, за да получите обща диплома или диплома по право.

Като студент по LLM в Кентърбъри, вашият избор на Pathway ще бъде оформен от модулите, които взимате и дисертационната си тема. За да получите LLM в един Pathway , най-малко три от шестте ви модула трябва да бъдат избрани от тези, свързани с тази Pathway като вашата дисертация също се фокусира върху тази област на правото. Другите три модула могат да бъдат избрани от всички предлагани в Правната школа. От всички студенти също се изисква да вземат модула "Правни изследвания и писане". За да бъдете награден с основна / второстепенна Pathway , ще трябва да изберете три модула, свързани с една Pathway и три от друга Pathway , като дисертацията определя коя е вашата "основна" Pathway .

Например, студент, който завърши поне три модула в международното търговско право и завърши дисертация в тази област, ще завърши с LLM в международното търговско право; който завършва три модула за наказателно правосъдие и три модула по право в областта на околната среда и след това се заема с дисертация, която се занимава с наказателното правосъдие, ще завърши с LLM в областта на наказателното правосъдие и правото в областта на околната среда.

модули

Следващите модули са показателни за това Pathway . Този списък се основава на текущата учебна програма и може да се променя всяка година в отговор на ново развитие на учебните програми, иновации и търсене на студенти. Повечето Pathways ще изискват от вас да проучите комбинация от модули за специалност на тема и модули от други Pathways така че да можете да персонализирате програмата си и да изследвате други тематични области, които ви интересуват.

  • LW871 Полиция
  • LW843 Международен закон за правата на човека
  • LW922 Права на труда в глобалната икономика
  • LW924 Наказателно право и процедура на Европейския съюз
  • LW925 Закон за културното наследство

Подкрепа за проучването

Приятелска и поддържаща среда

Kent Law училище в Kent Law има оживена и активна следдипломна общност, изкупена отчасти от силната ни научноизследователска култура и от тясното взаимодействие между нашия екип и студентите. Персоналът редовно и широко публикува в списания, конференции и книги и вгражда научните изследвания в тяхното преподаване. Преподаваните студенти имат редовен контакт с програмата си и организаторите на модули с персонал на ръка, за да отговорят на всички въпроси и да дадат полезна и конструктивна обратна връзка относно подадената работа. Юридическото училище има активна и всеобхватна извънкласна академична и социална сцена с редовни гостуващи лекции, разговори и семинари, организирани от нашите изследователски центрове (сред които Центърът за критично международно право и Центъра за право, пола и сексуалността в Кент).

Наградената библиотека по право

Нашата библиотека по право отдавна е лидер в развитието на електронни ресурси за правно обучение и научни изследвания. Обширната и актуална колекция от закони в библиотеката Templeman на университета е особено силна по отношение на електронния материал, а електронната библиотека по правни въпроси включва множество правни бази данни, които са все по-безценни инструменти за научни изследвания. Освен това можете да получите достъп до текста на хиляди юридически списания онлайн. Нашият юридически библиотекар е на разположение, за да ви обучи да използвате тези ресурси и провеждате редовни курсове по правни научни изследвания с докторанти.

поддържа

Имаме специализиран следдипломен офис, който предлага подкрепа от кандидатстване за завършване. Следдипломните студенти в Kent Law училище в Kent Law имат достъп до следдипломна компютърна зала, учебна зона и обща стая с безжичен достъп до интернет.

Награда за глобални умения

Всички студенти, регистрирани за магистърска програма, могат да кандидатстват за място в нашата програма за награди за глобални умения. Програмата е разработена така, че да разшири разбирането ви за глобалните проблеми и актуалните въпроси, както и да развие лични умения, които ще подобрят възможностите Ви за намиране на работа.

Кариери

Работоспособността е ключов фокус в целия университет, а в Kent Law училище в Kent Law имате подкрепата на специализиран служител по заетостта и кариерното развитие заедно с широк избор от възможности за намиране на работа, събития за заетост и преговори за кариера. Подробности за стажантските схеми за завършено висше образование с неправителствени организации, благотворителни организации и други професионални организации се предоставят на следдипломните студенти чрез блога за заетост на училището.

Много студенти в центъра ни в Брюксел, които се занимават със стаж, се предлагат в Брюксел веднага след завършването си. Други се присъединиха към дипломатическата служба на своята страна, влязоха в международни организации или избраха да предприемат "етап" в Европейската комисия или друга институция на ЕС.

Завършилите висшисти в областта на правото са продължили кариера в областта на финансите, международната търговия, правителството и правото или са се присъединили или са започнали неправителствена организация или благотворителна организация.

Кент има отличен рекорд за следдипломна работа: от завършилите през 2016 г. студенти в Кент, 98% от отговорилите на национално проучване са работили или продължават да учат в рамките на шест месеца (DLHE).

Изисквания за вход

Първа или 2.1 степен по дипломи или еквивалентна степен по закон или свързана с нея тема. Студентите, които постигат висок стандарт 2.2, също могат да се разглеждат по усмотрение на Kent Law School (KLS). Училището може да вземе предвид и съответния трудов опит при разглеждането на кандидатури.

Всички кандидати се разглеждат на индивидуална основа, а допълнителните квалификации, както и професионалната квалификация и опит също ще бъдат взети предвид при разглеждането на кандидатури.

Изисквания за въвеждане на английски език

Университетът изисква всички хора, които не са местни, да достигнат минимален стандарт за владеене на английски език преди да започнат следдипломна квалификация. Някои теми изискват по-високо ниво.

Нуждаете се от помощ с английски?

Моля, обърнете внимание, че ако се изисква да отговаряте на английски език, ние предлагаме редица председаментални курсове на английски език за академични цели чрез Kent International Pathways .

Последна актуализация Окт. 2018

За учебното заведение

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete Uni ... Научете повече

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete University Guide 2019. Свиване