LLM Digital Economy

Общ преглед

Описание на програмата

Университет Англия Рускин

Преглед

Овладейте правните и политическите въпроси, повдигнати от цифровата икономика. Развийте авангардни стратегически бизнес умения, както и усъвършенствани правни знания, за да станете стратегически дигитален бизнес лидер или юрист.

 • Овладейте усъвършенстваното международно право по английски език, наред с юристи от различни юрисдикции и професионалисти.
 • Възползвайте се от малките класове: получавайте близка подкрепа и създайте приятелства през целия живот.
 • Проучете в центъра на законния квартал на Кеймбридж, на половината път между броя на короните и окръжния съд.
 • Присъединете се към юридическо училище с доволни студенти: нашите студенти по право бяха най-доволните от Обединеното кралство през 2015 и 2016 *
 • Доброволец на нашата Юридическа клиника: приложете правна теория на практика, като помагате на членове на обществото
 • Получавайте съвети и напътствия от първа ръка от професионалист по нашата схема за наставничество
 • Получаване на достъп до библиотеката по право на Squire на University of Cambridge

* Пълното университетско ръководство за 2015 г. и The Times and Sunday Times University League Table 2016

Развийте своите юридически и бизнес умения до напреднало ниво

В нашата дигитална икономика LLM ще развиете уменията да станете стратегически лидер в дигиталния бизнес, способни да ръководите компании, организации и правителства за използване на потенциала на цифровата икономика, като същевременно защитавате техните законни права.

Вашите правни разсъждения, критичен анализ, изследователски умения и независима преценка ще се упражняват, докато придобиете подробно запознаване с основните правни и политически въпроси в основата на цифровата икономика.

Научете основните теми и специализирайте

Фокусирайки се върху предизвикателствата и възможностите на съвременната епоха, нашите основни модули ще ви запознаят с практиката на правото в области като комуникации, конкуренция, интелектуална собственост и данни.

В нашите незадължителни модули можете да се специализирате в глобализацията и световната търговия, международното законодателство в областта на конкуренцията, корпоративното управление или транснационалното търговско право.

В края на курса ще използвате всички умения и знания, които сте научили, за да изследвате и да завършите основен проект в областта на дигиталната икономика, който ви интересува най-много, под експертен надзор.

Възползвайте се от малките класове

Всички наши модули включват семинарна работа в малки групи, допълнена от независимо проучване, което ви позволява да се справите с всеки въпрос по един и ви дава ясно разграничение между тях. Нашите малки класове ще ви позволят да получите посветена подкрепа от преподаватели и да установите близки приятелства с вашите състуденти.

Получете подкрепа от различни експерти

По време на курса ще получавате подкрепа и съвети от специализиран персонал, който е експерт в своите области. Те включват ръководител на курса Том Серби и д-р Сарита Патил-Уулхаус (двамата практикуваха като търговски адвокати в Лондонския град, след като завършиха университета в Кеймбридж); Д-р Ана Кеглевич Стефак (автор на водещи текстове по търговско право) и професор Рохан Кариявасам (учен от Харвард Фулбрайт и член на консултантската група E15 по проекта за път с кола на Китай).

Овладейте международното право по английски език

Английското право предоставя основата на много правни традиции и принципи в световен мащаб, особено в Америка и държави от Общността като Индия, Малайзия и Нигерия. Изучаването на международното право на английски език ще ви даде уникална представа за това как е оформена граматиката на правото, както и усъвършенствани умения на език, използван в целия свят.

Кариери

Преносими умения

Нашата LLM ще ви помогне да развиете преносими професионални умения, включително логически разсъждения, критичен анализ, изследвания и независима преценка, заедно с разбиране на сложното взаимодействие между инфраструктура, съдържание, конкуренция, социална политика, наказание и търговия на глобалната цифрова сцена и по-голям капацитет за правна комуникация.

Тези умения ще ви подготвят за международна практика и академични изследвания на най-високо ниво, но могат да бъдат прехвърлени и на други роли, които се фокусират върху цифровите икономики и икономиките на знанието, като юридически / бизнес съветници или изследователи в НПО или частни компании или независими консултации.

Събития и възможности за работоспособност

Доброволец за нашата Юридическа клиника и практикувайте вашите юридически умения в реална среда. Работете заедно с местните адвокати, предоставяйки про bono съвети на хора, които имат ограничен достъп до юридически ресурси.

Присъединете се към нашата схема за наставничество: партньор с професионалист от регионална адвокатска кантора, за да получите съвети и напътствия от първа ръка.

Нашата услуга за пригодност за работа също организира много фокусирани събития, като панаири за кариера, специално за студенти по право.

Модули и оценка

Основни модули

 • Право в глобалния контекст
 • Цифрова икономика
 • Правни методи на изследване
 • Основен изследователски проект (LLMs)
 • Закон за интелектуалната собственост и социалните медии

Допълнителни модули

 • Глобализация и световна търговия
 • Закон за конкуренцията в международния контекст
 • Корпоративно управление
 • Транснационално търговско право

Оценяване

Ще покажете своя напредък чрез комбинация от писмени есета, задачи за решаване на проблеми и презентации.

Всички студенти приемат нашите основни модули, но имайте предвид, че наличието на незадължителни модули зависи от търсенето.

Такси за курсовете

 • Студенти във Великобритания и ЕС, 2019/20 (годишно): 8 500 британски лири
 • Международни студенти, започващи 2019/20 (годишно): 13 100 паунда

Изисквания за вход

 • Първа степен, с отличие, по свързан предмет и при минимална крайна класификация на долната втора (2: 2) или еквивалентна.
 • Ако английският не е вашият първи език, от вас ще се очаква да демонстрирате сертифицирано ниво на владеене поне на IELTS 6.5 (академично ниво) или еквивалентна квалификация по английски език, както е признато от университета Anglia Ruskin.
Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Научете повече

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Свиване
Hatfield , Мексико сити , Богота , Salford , баня , Кеймбридж , Лондон , Нортхемптън + 7 Още По-малко