Pravnikursove.com

LLM Australia Online - Научете повече за LLM програми в Australia Online - LLM в Australia Online

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

LLM Australia Online. Запишете се за LLM програма в Australia Online. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Australia Online тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес право

Southern Cross University (Online)
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Австралия Australia Online

Онлайн магистър по бизнес право от университета Southern Cross дава възможност на завършилите да идентифицират правния риск и задължения в бизнес средата, което води до по-добре информирани бизнес решения.