Pravnikursove.com

LLM Australian Capital Territory - Научете повече за LLM програми в Australian Capital Territory - LLM в Australian Capital Territory

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM (Магистър по право) е усъвършенстван закон степен, която помага на подготовка на учениците със специализирана правна подготовка. Курсове често съчетават научните изследвания, курсова работа, и една теза. LLM програми често се една до две години, за да завърши.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

LLM Australian Capital Territory. Запишете се за LLM програма в Australian Capital Territory. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Australian Capital Territory тук!

Резултати Filter

Магистър по право (LLM)

Australian National University (ANU) - Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Отворено кандидатстване Австралия Canberra + още 1

Отворена за дипломирани студенти по право и извън закона, магистърската степен по право на АНУ (LLM) е идеална за тези, които искат да придобият напреднали юридически знания и специализирани умения в избраната от тях област на интереси. АНУ е най-високопоставеният университет в Австралия и Юридическото училище АНУ е на 12-то място в света за изучаване на право.