Filter
Магистратура по право
Австралия Australian Capital Territory Canberra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLM Canberra - Научете повече за LLM програми в Canberra - LLM в Canberra

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

LLM Canberra. Запишете се за LLM програма в Canberra. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Canberra тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Australian National University (ANU) - Law

Отворена за дипломирани студенти по право и извън закона, магистърската степен по право на АНУ (LLM) е идеална за тези, които искат да придобият напреднали юридически зна ... [+]

Описание на програмата

Завършете кариерата си с магистър по право (LLM) от една от водещите световни юридически школи.

ANU е най-високо класираният в Австралия университет и ANU Law School е на 12-то място в света за изучаване на правото (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU LLM е усъвършенствана следдипломна квалификация, предназначена да подготви практикуващи адвокати, амбициозни професионалисти и наскоро завършили специализирани юридически знания и умения.... [-]

Австралия Canberra
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски