Filter
Магистратура по право
Австралия Western Australia Western Australia Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLM Western Australia - Научете повече за LLM програми в Western Australia - LLM в Western Australia

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

LLM Western Australia. Запишете се за LLM програма в Western Australia. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Western Australia тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австралия
Western Australia
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Western Australia Business School

Развийте лидерски умения и придобийте задълбочено познаване на международното търговско право. ... [+]

Само за две години можете да завършите с две магистърски степени. Да получите международно признат MBA, както и магистърска степен по международно търговско право.

За курса

Нашият MBA Full Time Intensive ви дава изключителна подготовка за получаване на желаната работа. В допълнение, Магистър по международно търговско право ще ви даде безценни знания в тази област. Курсът включва персонализирана Програма за развитие на лидери, разработена от световен лидерски факултет и индивидуално наставничество от висша фигура в индустрията. Освен това ще получите коучинг кариера и семинари и ще работите по проект за стратегически анализ и консултиране на една от нашите партньорски организации. Магистърът по международно търговско право предоставя солидна основа в правните области, свързани с търговията, продажбите, корабоплаването и финансите. След това ще се специализирате в области като правото на СТО, търговския арбитраж, сравнителното право и законодателството и регулациите на австралийските финансови сделки.... [-]

Австралия Perth
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски