Pravnikursove.com

LLM Perth - Научете повече за LLM програми в Perth - LLM в Perth

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

An LLM ви позволява да законно арбитраж свадите във всяка област на специализация кариера. Магистър по право дава богатство от знания, повечето хора, които завършват от тази степен могат да специализират във всяка област на правна защита.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Canning Vale се разраства бързо, колежи и са продължили да се появяват всеки ден. Най-популярен е Canning Valle College който е служил на хората от 2004 г. насам.

LLM Perth. Запишете се за LLM програма в Perth. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Perth тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право

University of Western Australia Business School
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Австралия Perth

Развийте лидерски умения и придобийте задълбочено познаване на международното търговско право.