Pravnikursove.com

Търсене на LLM и програми по право Австралия тук!

Австралия е най-добрият избор за много чуждестранни студенти, търсещи степен следдипломна закон. Мултикултурна и международна население на Австралия е привлекателен за много студенти, идващи от чужбина, както и да бъде в състояние да преживеят толкова много от това, което Австралия може да предложи. Разнообразие от пейзажи, разнообразни приключения на открито, както и динамичните градове на Австралия запази студенти зает в свободното си време. An LLM в Австралия може да бъде вълнуващо и поучително образователен опит доказва.

LLM в Австралия програми са отлични в качеството по международните стандарти. Повечето програми се състоят от строго курсова работа, както и магистърска теза. Студентите могат да избират области на специализация, за LLM в Австралия програма, като международното право, данъчно облагане, глобален бизнес право, или на екологичното законодателство.An LLM в Австралия степен могат да бъдат признати в родните страни и студентите трябва да направят необходимите изследвания за всяка конкретна програма по отношение на собствената си страна.

Научете повече за даден LLM в Австралия, като търсите чрез програмите по-долу. Можете да намерите вашия степен чакат за вас!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация и магистър по международно търговско право

University of Western Australia Business School
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Австралия Пърт

Развийте лидерски умения и придобийте задълбочено познаване на международното търговско право.

Магистър по международно данъчно облагане

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Мелбърн + още 1

Мелбърн Мастърс е магистърска програма за висше образование с най-високо качество, достъпна за завършилите право и извън закона.

Магистър по право (външен)

Bond University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Януари 2020 Австралия Robina + още 1

Бонд Прауд си партнира със Швейцарското международно юридическо училище (SiLS), за да предложи онлайн вариант за обучение за LLM със специализация в международното търговско право и разрешаване на спорове. Специализацията е предназначена за студенти по право и кариерни специалисти от различни културни и правни среди, които се стремят към кариера на високо ниво в международна правна фирма, мултинационална компания или правителствена организация. Четирите му 20 дисциплини по дисциплината използват най-съвременните техники за дистанционно обучение, за да преодолеят разстоянието между учениците и техните инструктори, връстници и ресурси. Онлайн класове с не повече от 20 студенти се контролират от инструктори, базирани в цял свят.

господар на общественото и международното право

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Мелбърн + още 1

Адвокатски Майсторите на Мелбърн е програма, завършил право на най-високо качество, достъпни за завършилите право и без право. Специализацията в общественото и международното право обединява конституционно, административно и международно право в признаване на нарастващата взаимозависимост на международното и националното право.

Магистър по търговско право

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Мелбърн + още 1

обширни предложения подлежат Мелбърн Закон училището в търговското право дава възможност на учениците да се приспособят програма, която да допълни своята професионална експертиза и кариера път. обширни предложения подлежат Мелбърн Закон училището в търговското право дава възможност на учениците да се приспособят програма, която да допълни своята професионална експертиза и кариера път. Адвокати и други специалисти ще задълбочат своето разбиране за много аспекти на търговското право, както от вътрешен и международен план.

господар на банковия и финансовия закон

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Мелбърн + още 1

Адвокатски Майсторите на Мелбърн е програма, завършил право на най-високо качество, достъпни за завършилите право и без право. Специализацията в банковия и финансовия закон има за цел да даде на студентите, лекари и другите специалисти с изискан разбиране на правната и регулаторна рамка за австралийския и международен финансов сектор.

Магистър по право (LLM)

Melbourne Law School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Австралия Мелбърн + още 1

Магистърска степен по право в Melbourne Law School е магистърска степен по право от най-високо качество, с един от най-големите в света. Повече от 180 предмета се предлагат през 2019 г. Студентите, записани в LLM, могат да избират от всички предмети, налични в Melbourne Law Masters, като им позволяват да приспособят степента според професионалните си стремежи и лични интереси.

магистър по право (по научни изследвания)

Bond University
Кампус Редовно обучение 104 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Учителят по право (по Research) програма се състои от изследвания теза 50,000 дума, завършен в рамките на две години пълно работно време. Тезата се наблюдава от експертен персонал в предметната област.

магистър по право

Bond University
Кампус Редовно обучение 54 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Учителят по право е следдипломна закон квалификация, която осигурява максимална гъвкавост и избор с широка гама от специализирани области, което означава, че можете да проектирате вашата магистърска степен да отговарят на вашата област на интерес и професионални нужди.

Магистър по бизнес право

Southern Cross University (Online)
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Ноември 2019 Австралия Австралия онлайн

Онлайн магистър по бизнес право от университета Southern Cross дава възможност на завършилите да идентифицират правния риск и задължения в бизнес средата, което води до по-добре информирани бизнес решения.

Магистър по право (LLM)

Australian National University (ANU) - Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Отворено кандидатстване Австралия Канбера + още 1

Отворена за дипломирани студенти по право и извън закона, магистърската степен по право на АНУ (LLM) е идеална за тези, които искат да придобият напреднали юридически знания и специализирани умения в избраната от тях област на интереси. АНУ е най-високопоставеният университет в Австралия и Юридическото училище АНУ е на 12-то място в света за изучаване на право.