close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Административно право, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Тези, които се интересуват от тяхното продължаващо образованието по право може да искате да разгледа спечелил LLM, или магистър по право. Това международно призната степен се фокусира върху най-различни области, както и… Научете повече

Тези, които се интересуват от тяхното продължаващо образованието по право може да искате да разгледа спечелил LLM, или магистър по право. Това международно призната степен се фокусира върху най-различни области, както и административното право е добре за тези, които искат да научат повече за наредби и правила.

Какво е магистър по право в административно право? Тази програма се фокусира върху специализирана област от правото, което се занимава с правителствените разпоредби, прецеденти и правила агенции на местно, щатско и федерално равнище. Докато всяка програма предлага различни курсове, примери на класове включват организация агенция, административен процес, правото да забележите и слуха, теория на административни действия, обнародване и определяне на административни наредби, състояние, съдебен контрол, изпълнение, и Закона за административното производство.

A магистър по право дава възпитаници на крака пред конкуренцията на работното място, и им помага да се печелят по-високи доходи.Количеството информация, че е завършил с магистратура по административно право има е толкова голяма и сложна, че те често печелят повече, отколкото дори престъпна адвокат. За тези, които вече работят в тази област, за LLM може да доведе до повишение на заплатите или промоция.

Има програми, административното право, предлагани в университети по целия свят. Размерът на парите, е необходимо да спечелят LLM зависи от различни фактори, като например местоположението на училище, продължителността на програмата, както и нуждите на ученика. Препоръчително е да се свържете директно с училището, за да разберете разходите.

Административни адвокати имат богат възможности за кариера, за да избирате. Те могат да работят в най-различни съоръжения, преминава на няколко клона и нива на правителствени и неправителствени организации. Завършилите с тяхната LLM могат да пишат наредби, коментар на агенцията и анализират по отношение на предложените правила, и защитават, взимат решение, или преследване на случаи, свързани с нарушаването на правилата.

Сега е идеалният момент да се намери LLM в Административен Правна програма. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Grupo Tiradentes
Aracaju, Бразилия

Един от най-забележителните черти на Закона на Социалдемократическия държава е върховенството на Конституцията. В резултат на това, теорията за създаване учи, че така наречени ... +

Един от най-забележителните черти на Закона на Социалдемократическия държава е върховенството на Конституцията. В резултат на това, теорията за създаване учи, че така наречения конституционен блок се формира от правилата на основните права и гаранции и държавна организация и правомощия, които са призовани като материално конституционни изисквания. -
LLM
Редовно
374 часове
Portuguese (Brazil)
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук