Pravnikursove.com

Online Азиатско право Oslo - Азиатско право програми Kuala Lumpur Азиатско право, Oslo

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Университетите в столицата на Малайзия са известни със своите предпочитания с различни международни университети и добро класиране. Това улеснява качването международни и висшето образование по-евтино и по-добре. Той има и някои достойни университети като университета в Малайзия и Университета в Куала Лумпур.

Online Азиатско право Oslo - Вземи си LLM Kuala Lumpur. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Азиатско право, Kuala Lumpur Filter

LLM (приложно право) в малайзийската правна практика

The College of Law
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Малайзия Kuala Lumpur

Магистърската степен по математика (приложно право) Малайзийската правна практика е разработена така, че да отговаря на нуждите на малайзийската юридическа професия за придобиване на умения на по-високо ниво, основано на практики в различни области на специализирана практика.