Filter
Магистратура по право
Албания Tirana Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLM Tirana - Научете повече за LLM програми в Tirana - LLM в Tirana

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Висшето образование на албански език, предлагани от 13 държавни университети. Най-новата от тях е на Университета в Дуръс, който беше открит през септември 2006 година. Университетът на Sports в Тирана (Universiteti аз Sporteve аз Tiranës) бившата Академия по физическо възпитание и спорт, от 2010 година. Университетът по изкуства Имало едно време Академията за изящни изкуства (Академия д Arteve) от 2011 година. В допълнение, има 46 частни университети и факултети, работещи в Албания. Всички университети имат няколко факултета. Така наречената "неакадемични училища " даде програми за висше образование от по две години.

Туристите обикновено намерите Тирана интересен и очарователен град, с оживен нощен живот. English бързо набира пара като втори език в Тирана с младежите, но много възрастни жители също се говори италиански.

LLM Tirana. Запишете се за LLM програма в Tirana. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Tirana тук!

Научете повече Свиване

Резултати

University of New York - Tirana (UNYT)

Тази програма е съсредоточена върху правната и правната рамка, уреждаща международната общност, както и върху основните правни въпроси, свързани с глобалните пазари. ... [+]

С нарастващото значение на световната търговия и глобалната общност икономистите, бизнес професионалистите и практикуващите юристи се очаква да изглеждат с точност и увереност национални правни юрисдикции. Тази програма е съсредоточена върху правната и правната рамка, уреждаща международната общност, както и върху основните правни въпроси, свързани с глобалните пазари. Магистърската степен по международно и търговско право (LLM) на Университета в Ню Йорк, Тирана, в сътрудничество с Университета на Гринуич (Обединеното кралство), е отворена мултидисциплинарна програма както за практикуващите адвокати, така и за другите професионалисти в социалните, бизнес и икономическите науки. Ученето през целия живот е разработено така, че да отговаря на нуждите на широк кръг от професионални аспиранти от всички академични среди в социалните науки, включително икономиката, бизнеса и правото. Завършилите ще бъдат оборудвани с необходимите умения за различни кариери в областта на международното право. След завършването си, завършилите ще могат: • Разбиране на основните правни принципи в публичното международно и корпоративно право; • Разбиране на правните принципи по същество в избрана област на обучение, предлагани в рамките на програмата; • Представете констатации и заключения чрез самостоятелна част от академичните изследвания.... [-]

Албания Tirana
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
14 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски