Filter
Магистратура по право
Барбадос Saint Michael Saint Michael Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLM Saint Michael - Научете повече за LLM програми в Saint Michael - LLM в Saint Michael

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Барбадос е суверенна островна държава в Малките Антили. Той е на 34 километра в дължина и до 23 километра в широчина, с площ от 431 кв. км.

LLM Saint Michael. Запишете се за LLM програма в Saint Michael. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Saint Michael тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Барбадос
Saint Michael
Тип на обучение
Темпо на обучение
Leuphana University of Luneburg

Двугодишната програма за обучение по магистърска степен по право (LLM) предлага задълбочено изучаване на международното икономическо право с двойна степен от университета ... [+]

. С един погледПредоставени степени: магистър по право (LL.M.) степен от университета Leuphana в Люнебург и Университета на Глазгоу или Университета на Западна ИндияСрок за кандидатстване: 1 април - 1 юни. Удължен срок за кандидатстване до 31 август за програмата за международно икономическо право.Вид програма: Тематично значениеНачална дата: Всеки зимен срок, октомвриОбхват: 120 CP според ECTSПродължителност: 4 семестъраАнглийски езикМестоположение: Lüneburg и Glasgow или BridgetownПринос: годишно: 720 EUR * в университета Leuphana в ЛюнебургТакси: годишно: 7.000 GBP (ЕС) * / 15.500 GBP (извън ЕС) * в Университета на Глазгоу или 10.000 USD Университет на Западна Индия * подлежи на промяна... [-]
Барбадос Bridgetown
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски