Pravnikursove.com

LLM Bridgetown - Научете повече за LLM програми в Bridgetown - LLM в Bridgetown

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Студентите, които преследват LLM (Магистър по право) прекарват една до две години изучаване на определен район на закона. Тяхното обучение на високо ниво подготвя ги да работят с специализации като международното право или данъчното законодателство.

British помогна на страната да развива своята образователна система чрез развитие на трифазен образование. Университетското образование е най-високото ниво на образование човек може да продължи в тази страна. В Университета на Западна Индия притежава високи образователни стандарти. Това привлича учащите от различни страни като Канада, САЩ и Великобритания

LLM Bridgetown. Запишете се за LLM програма в Bridgetown. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Bridgetown тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по международно икономическо право (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Великобритания Glasgow Германия Lüneburg Барбадос Bridgetown + още 4

Двугодишната програма за обучение по магистърска степен по право (LLM) предлага задълбочено изучаване на международното икономическо право с двойна степен от университета Leuphana в Люнебург в Германия и Университета в Глазгоу в Шотландия или Университета на Вест-Индиа в Барбадос.