Pravnikursove.com

LLM Saint Michael - Научете повече за LLM програми в Saint Michael - LLM в Saint Michael

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Барбадос е суверенна островна държава в Малките Антили. Той е на 34 километра в дължина и до 23 километра в широчина, с площ от 431 кв. км.

LLM Saint Michael. Запишете се за LLM програма в Saint Michael. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Saint Michael тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по международно икономическо право (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Великобритания Glasgow Германия Lüneburg Барбадос Bridgetown + още 4

Двугодишната програма за обучение по магистърска степен по право (LLM) предлага задълбочено изучаване на международното икономическо право с двойна степен от университета Leuphana в Люнебург в Германия и Университета в Глазгоу в Шотландия или Университета на Вест-Индиа в Барбадос.