Pravnikursove.com

Търсене на LLM и програми по право Барбадос тук!

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Един LLM е следдипломна програма за студенти по право, които искат напреднало обучение и знания в определена област. Специализация райони могат да включват търговско право, финанси, право, правата на човека, данъчно право, и международната бизнес право.

British помогна на страната да развива своята образователна система чрез развитие на трифазен образование. Университетското образование е най-високото ниво на образование човек може да продължи в тази страна. В Университета на Западна Индия притежава високи образователни стандарти. Това привлича учащите от различни страни като Канада, САЩ и Великобритания

LLM Барбадос - Запишете се за LLM Барбадос. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Барбадос тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по международно икономическо право (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Великобритания Глазгоу Германия Люнебург Барбадос Бриджтаун + още 4

Двугодишната програма за обучение по магистърска степен по право (LLM) предлага задълбочено изучаване на международното икономическо право с двойна степен от университета Leuphana в Люнебург в Германия и Университета в Глазгоу в Шотландия или Университета на Вест-Индиа в Барбадос.