Filter
Магистратура по право
Белгия Flanders Antwerp Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

LLM Antwerp - Научете повече за LLM програми в Antwerp - LLM в Antwerp

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Антверпен има разнообразна и успешна сцена на висшето образование. Колежи и няколко университета са лагерували в този град, като се започне от Университета на Антверпен, Plantin University College, Artesis University College и много други.

LLM Antwerp. Запишете се за LLM програма в Antwerp. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Antwerp тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Белгия
Flanders
Antwerp
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Antwerp

... [+]

Нашите ученици се радват на правната клиника, която предоставя уникални възможности за работа по проекти, заедно с практикуващите.

[-]
Белгия Antwerp
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски