Pravnikursove.com

LLM Antwerp - Научете повече за LLM програми в Antwerp - LLM в Antwerp

Юристи и адвокати рутинно прилага магистър по право да придобият опит в специализирана област на правото, като данъци или международното право, или да се премине от една област на добри практики в друг.

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Антверпен има разнообразна и успешна сцена на висшето образование. Колежи и няколко университета са лагерували в този град, като се започне от Университета на Антверпен, Plantin University College, Artesis University College и много други.

LLM Antwerp. Запишете се за LLM програма в Antwerp. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Antwerp тук!

Резултати Filter

LL.M. in Law

University of Antwerp
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Antwerp