Pravnikursove.com

LLM Ghent - Научете повече за LLM програми в Ghent - LLM в Ghent

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Гент е много известен в много неща. Образование-мъдрите, най-добрите висши учебни като Gent University са базирани тук. В оживен град е бил заплетени от различни университети и центрове.

LLM Ghent. Запишете се за LLM програма в Ghent. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Ghent тук!

Резултати Filter

европейски магистър по право и икономика (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Израел Haifa Германия Hamburg Франция Aix-en-Provence Полша Warsaw Холандия Rotterdam Италия Bologna Белгия Ghent Индия Mumbai Австрия Vienna + още 16

Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дори три европейски и Non-европейски университети. Всеки университет награди партньори магистърска степен (магистър / MA / магистър).

европейски магистър по право и икономика (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Франция Aix-en-Provence Италия Rome Белгия Ghent Израел Haifa Австрия Vienna Германия Hamburg Холандия Rotterdam Полша Warsaw Индия Mumbai Испания Barcelona + още 18

Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дори три европейски и Non-европейски университети. Ще има съвместен LL.M. степента, присъдена от университетите в Хамбург, Гент и Ротердам, както и всички други университети партньори, ще присъждат допълнителна магистърска степен (LL.M. / MA / M.Sc.).

LLM по правото на Европейския съюз

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

LLM по правото на Европейския съюз представя най-доброто от прочутата експертиза на юридическия факултет на Гент в ЕС

LLM в международното бизнес право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

LLM по международно бизнес право е водеща програма за студенти, които искат да се специализират в

LLM в международното и европейското право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

Програмата LLM по европейско право е посветена на правната среда на Европейския съюз. Тази среда се състои от правото на ЕС като такова, но също и от международното право и от държавата членка