Pravnikursove.com

LLM Flanders - Научете повече за LLM програми в Flanders - LLM в Flanders

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

С висше образование е най-горната част на ниво в образователната система на Белгия, правителството наблегне повече да се уверите, че живота на учениците е толкова просто, колкото е възможно чрез заем и безвъзмездна помощ програми. Те предлагат спонсори за международни студенти с бедните и уязвими среди, които биха искали да учат в тази страна.

LLM Flanders. Запишете се за LLM програма в Flanders. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Flanders тук!

Резултати Filter

европейски магистър по право и икономика (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Израел Haifa Германия Hamburg Франция Aix-en-Provence Полша Warsaw Холандия Rotterdam Италия Bologna Белгия Ghent Индия Mumbai Австрия Vienna + още 16

Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дори три европейски и Non-европейски университети. Всеки университет награди партньори магистърска степен (магистър / MA / магистър).

европейски магистър по право и икономика (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Франция Aix-en-Provence Италия Rome Белгия Ghent Израел Haifa Австрия Vienna Германия Hamburg Холандия Rotterdam Полша Warsaw Индия Mumbai Испания Barcelona + още 18

Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дори три европейски и Non-европейски университети. Ще има съвместен LL.M. степента, присъдена от университетите в Хамбург, Гент и Ротердам, както и всички други университети партньори, ще присъждат допълнителна магистърска степен (LL.M. / MA / M.Sc.).

LL.M. in Law

University of Antwerp
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Antwerp

LLM по правото на Европейския съюз

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

LLM по правото на Европейския съюз представя най-доброто от прочутата експертиза на юридическия факултет на Гент в ЕС

LLM в международното бизнес право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

LLM по международно бизнес право е водеща програма за студенти, които искат да се специализират в

LLM в международното и европейското право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Септември 2019 Белгия Ghent

Програмата LLM по европейско право е посветена на правната среда на Европейския съюз. Тази среда се състои от правото на ЕС като такова, но също и от международното право и от държавата членка