$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бизнес право Белфаст - Програми Бизнес право Белфаст Бизнес право, Белфаст

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат… Научете повече

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Студентите, които се интересуват от правните аспекти на бизнес може да искат да учат бизнес право. Общи теми могат да включват бизнес организация и регистрация, подготовка правен документ, международни законовите регулации, интерпретация договор, съдебни дела и делови преговори.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Belfast има два университета - Queen "е университет в Белфаст и университета в Ълстър. Налице е също така Belfast институт допълнително и висше образование, сега известен като Belfast Metropolitan College, един от най-големите колежи в Обединеното кралство с 55 000 студенти.

Бизнес право Белфаст - Запишете се за LLM Белфаст. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието във Великобритания
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences
Белфаст, Великобритания

Тази програма е предназначена да ви помогне да установите правните и регулаторни режими около международния бизнес и глобалната икономика в контекста на по-широки правни и соц ... +

Тази програма е предназначена да ви помогне да установите правните и регулаторни режими около международния бизнес и глобалната икономика в контекста на по-широки правни и социално-правни умения за обучение. LLM ще ви подготви за кариера в търговския сектор, в бизнеса, правителството или в неправителствени организации. Ще имате умения да мислите за бизнеса в глобален мащаб и мястото на закона, съответствието, корпоративната социална отговорност и търговията в нашите общества. Училището е специализирано в редица подходящи области, включително: Корпоративно управление и съответствие Корпоративна социална отговорност Глобален бизнес и човешки права Международно конкурентно право Международно финансово регулиране. Въз основа на тези специализации, програмата е предназначена да ви помогне да настроите правните и регулаторни режими около мултинационалните предприятия и глобалната икономика в широк социално-правен контекст. Индустриални връзки Интеграцията с бизнес експерти помага на нашите студенти да получат ключови лидерски позиции както на национално, така и на международно ниво. 94% от следдипломните студенти на Queen са на работа или продължават обучението си 6 месеца след дипломирането. Международно признати експерти LLM се предоставя от академичен персонал, който чрез своите изследвания в момента оформя глобални и местни дебати в рамките на правната наука. Правото в Queen's е сред 125-те най-добри юридически училища в света и сме класирани на 14-то място в света за глобална перспектива. Изследванията в областта на правото са класирани на 15-то място в Обединеното кралство в най-новата изследователска оценка (2014 г.). Над 95% от изследователската дейност в училището беше оценена като с международно качество и по-високо. Студентски опит Тази програма е специално разработена, така че нашите студенти да могат да излязат с по-задълбочена оценка на мястото, което законът играе в международния бизнес и глобалната икономика. Студентите учат в оживена международна комбинация от студенти и персонал от Обединеното кралство, Европа, Азия и извън тях. Ние се фокусираме върху вашите индивидуални нужди от кариера и развитие, като изграждаме вашите умения, подобряваме личния ви опит от курса и мислим за вашия кариерен път, вместо просто да ви учим на теория. В Queen's ще бъдете част от процъфтяваща следдипломна култура, изградена върху високи постижения в преподаването, водещи научни изследвания, иновации, сътрудничество и ангажираност. Тези компоненти са изтъкани заедно в нашето висше училище. Именно тук ще развиете нови умения и по-голяма лична ефективност, които ще ви позволят да се откроите на пренаселения и все по-конкурентен глобален пазар на труда. Животът в Queen's не е само степента. Ние предлагаме на нашите студенти възможност наистина да обогатят обучението си. Независимо дали обичате студентски общества, спорт, музика, танци или просто кафе с приятелите си, Queen's разполага с изключителни съоръжения, за да се погрижи за всички интереси. -
LLM
Редовно
Задочно
Английски
Септ. 2022
Кампус