close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на LLM и програми по право Бразилия тук!

An LLM, което е съкращение от Legum Magister е напреднал степен на разположение на завършилите бакалавърски програми по право, като LLB програми закона. Въпреки че LLM не е задължително да се изисква да практикуват право в Бразилия… Научете повече

An LLM, което е съкращение от Legum Magister е напреднал степен на разположение на завършилите бакалавърски програми по право, като LLB програми закона. Въпреки че LLM не е задължително да се изисква да практикуват право в Бразилия, много от завършилите право да избират да отидат, за да се постигне тази напреднала квалификация, тъй като предлага възможност да се съсредоточи върху определена област на интерес. Студенти LLM в университети в Бразилия също намират, че те могат да разширят своята професионална мрежа, както в страната, така и в чужбина, чрез продължаване на образованието си.

Обикновено се състои от смес от курсова работа, изследвания, практическо обучение и магистърска теза 'S, LLM програми на академичните институции в Бразилия обикновено последната една до две години. В рамките на специализираната област на правото да се съсредоточат върху по-специално на програмата, студентите LLM имат свободата да избират областите на научните изследвания, които ги интересуват, когато те пишат своята теза.

Можете да поискате повече информация, за да ви бъде изпратена за всяко LLM програма директно от училище на интерес в Бразилия само за една минута с нашия удобен уеб форма. За да разберете повече за това как можете да кандидатствате за програма за LLM в университет в Бразилия, превъртете надолу и кликнете, за да прочетете повече.

Разгледайте хиляди юридически степени от цял свят.

Обучението по право отваря врати към много професии по цял свят. Чрез LAWSTUDIES студентите могат да се свържат с правни учебни заведения и програми и да открият правилната юридическа степен за успех в кариерното си развитие. Като доверено звено от мрежата на Keystone Academic Solutions с многоезични уебсайтове, разработени с мисъл за студентите, LAWSTUDIES е ключът към правните науки на всички равнища. Студентите използват LAWSTUDIES, за да откриват програми LLB, LLM, MLS, докторантури по право, курсове за помощници на адвокати, висши образователни степени по право и много други правни квалификации в държави от цял свят.

Избор на език