$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на LLM и програми по право Бразилия тук!

An LLM, което е съкращение от Legum Magister е напреднал степен на разположение на завършилите бакалавърски програми по право, като LLB програми закона. Въпреки че LLM не е задължително да се изисква да практикуват право в Бразилия… Научете повече

An LLM, което е съкращение от Legum Magister е напреднал степен на разположение на завършилите бакалавърски програми по право, като LLB програми закона. Въпреки че LLM не е задължително да се изисква да практикуват право в Бразилия, много от завършилите право да избират да отидат, за да се постигне тази напреднала квалификация, тъй като предлага възможност да се съсредоточи върху определена област на интерес. Студенти LLM в университети в Бразилия също намират, че те могат да разширят своята професионална мрежа, както в страната, така и в чужбина, чрез продължаване на образованието си.

Обикновено се състои от смес от курсова работа, изследвания, практическо обучение и магистърска теза 'S, LLM програми на академичните институции в Бразилия обикновено последната една до две години. В рамките на специализираната област на правото да се съсредоточат върху по-специално на програмата, студентите LLM имат свободата да избират областите на научните изследвания, които ги интересуват, когато те пишат своята теза.

Можете да поискате повече информация, за да ви бъде изпратена за всяко LLM програма директно от училище на интерес в Бразилия само за една минута с нашия удобен уеб форма. За да разберете повече за това как можете да кандидатствате за програма за LLM в университет в Бразилия, превъртете надолу и кликнете, за да прочетете повече.