LAWSTUDIES

Online LLM Oslo - LLM програми Град Карлайл LLM, Oslo

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Online LLM Oslo - Вземи си LLM Град Карлайл. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Онлайн LL.M Корпоративно управление - Университет в Камбрия (Великобритания)

Robert Kennedy College
LLM
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

LLM корпоративното управление отговаря на настоящото търсене на специализирани знания и умения в бързо разрастващите се области на международното търговско право и правото на ...

Научете повече

Онлайн магистърска степен по международно бизнес право - Университет в Камбрия (Великобритания)

Robert Kennedy College
LLM
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Онлайн магистър по право (LL.M) в областта на международното бизнес право е основната квалификация за управление на адвокати и мениджъри, желаещи да засилят своите правни знан ...

Научете повече