LAWSTUDIES

LLM Ланкашър - Научете повече за LLM програми в Ланкашър - LLM в Ланкашър

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Lancashire е в Северозападна Англия. Има четири университета (Lancaster University, Университет на Централен Ланкашър, Edge Hill университет и Университета на Cumbria) и седем висши колежи.

LLM Ланкашър. Запишете се за LLM програма в Ланкашър. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Ланкашър тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по международно бизнес право (с избираемо професионално разположение)

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLM
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Международното бизнес право на LLM е достъпно за студенти както от юридически, така и от юридически аспекти. Обикновено нашите студенти са завършили право, завършили бизнес, ю ...

Научете повече