LAWSTUDIES

Online LLM Oslo - LLM програми Salford LLM, Oslo

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Online LLM Oslo - Вземи си LLM Salford. Съберете цялата LLM програма и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Резултати Filter

Онлайн LLM международно търговско право - Университет в Салфорд (Великобритания)

Robert Kennedy College
LLM
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Този курс предоставя на завършилите право възможност за допълнително обучение в ключови области на международното търговско право, включително международната продажба на стоки ...

Научете повече