Pravnikursove.com

LLM Salford - Научете повече за LLM програми в Salford - LLM в Salford

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

LLM Salford. Запишете се за LLM програма в Salford. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Salford тук!

Резултати Filter

Магистър по международно търговско право

EduPlanet
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Salford + още 1

Този курс дава възможност на завършилите право за напреднало обучение в ключови области на международното търговско право, включително Международната продажба на стоки, международното право за интелектуална собственост, международното корпоративно право и управление, както и усъвършенстваното договорно право и преговори.

онлайн Магистър международно търговско право - университет Салфорд (UK)

Robert Kennedy College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Отворено кандидатстване Швеция Цюрих Швейцария онлайн Великобритания Salford Великобритания онлайн + още 5

Този курс предоставя право завършва с възможност за разширено обучение в ключови области на международното търговско право, включително: международна продажба на стоки, Международен Право на интелектуална собственост, International корпоративно право и управление, и Advanced договорно право и преговори.