LAWSTUDIES

LLM Пуул - Научете повече за LLM програми в Пуул - LLM в Пуул

Един магистър по право е първата стъпка към академичните среди в много страни. Тя представя много възможност да специализират в дадена област или да извърши задълбочено проучване. Тя също може да се окаже от полза за получаване на докторска степен нивото в закона.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Dorset има два университета и три самостоятелни колежи. Има доказателства за периодично населението още от 8000 г. пр. Хр и първи постоянни заселници пристигнали около 3000 г. пр. Хр, така че в града има дълга история.

LLM Пуул. Запишете се за LLM програма в Пуул. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Пуул тук!

Резултати Filter

LLM в международното търговско право

Bournemouth University
LLM
<
Редовно
<
12&nbsp;-&nbsp;16 месеца
Английски
Кампус

Основана в древните копринени и подправки маршрути, международната търговия и търговията са се превърнали в най-значимата дейност на всяка модерна икономика. ...

Научете повече