LAWSTUDIES

LLM Стоук Гифорд - Научете повече за LLM програми в Стоук Гифорд - LLM в Стоук Гифорд

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Един LLM е закон степен следдипломна че е преследвана от студенти, които искат да се специализират в определена област на правото. Завършилите с това специализирано обучение често са квалифицирани да работят в световен мащаб юридически среди.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

LLM Стоук Гифорд. Запишете се за LLM програма в Стоук Гифорд. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Стоук Гифорд тук!

Резултати Filter

Международното право на LLM

University Of the West Of England, Bristol
Великобритания, Стоук Гифорд
LLM
01 Jan 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Campus

Част от нашата широка гама от програми LLM, LLM в международното право ви дава възможност да изучите основите на международното право на високо ниво, свързвайки теорията с пра ...

Научете повече