LAWSTUDIES

LLM Стърлинг - Научете повече за LLM програми в Стърлинг - LLM в Стърлинг

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Stirling е исторически един от кралските крепости на Кралство Шотландия. Сега е дом на Университета в Стърлинг, който е между 11 и 12 хиляди студенти, които представляват над 80 националности.

LLM Стърлинг. Запишете се за LLM програма в Стърлинг. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Стърлинг тук!

Резултати Filter

LLM / MSc в политиката и управлението на околната среда

University of Stirling
LLM
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Тази магистърска степен адресира тези притеснения и проучва потенциалните решения, като ви дава възможност да развиете уменията и опита, от които се нуждаете, за да направите ...

Научете повече

LLM в международното законодателство в областта на енергетиката и околната среда

University of Stirling
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
12 месеца
Английски
Кампус

На този магистърски курс ще проучите пресечните точки между енергия, околна среда и регулация. Експертният персонал се обедини, за да предостави на завършилите задълбочено раз ...

Научете повече