Pravnikursove.com

LLM Boston - Научете повече за LLM програми в Boston - LLM в Boston

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

LLM Boston. Запишете се за LLM програма в Boston. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Boston тук!

Резултати Filter

Магистър по международно корпоративно и търговско право

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2019 Великобритания Boston + още 1

Международното корпоративно и търговско право на LLM е предназначено за завършилите право и професионалисти, които желаят да развият специализирания правен опит, необходим в днешната глобална икономика.

Магистър по Закона за конфликти и бедствия

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2019 Великобритания Boston + още 1

Законът за уреждане на конфликти и бедствия LLM е предназначен за тези, които желаят да развият специализиран опит в областта на Закона за конфликти и бедствия.

Магистър по международно право

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Boston + още 1

Програмата LLM International Law е предназначена за тези, които желаят да развият специализиран опит в международното право. Тази програма ви дава възможност да развиете задълбочено разбиране на закона по отношение на ключови международни теми. Окуражени сте да разгледате ролята на закона в международните отношения и да развиете критично разбиране за това как законът засяга всички аспекти на международната дейност, от търговията и преследването на престъпления, до използването на сила в международните отношения, правата на човека и защитата околната среда.