$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Военно право, Научете за най-добрите LLM програми тук!

LLM степен е магистър по право, наричан още ML степен. Предлага се следдипломна квалификация в образователни институции в различни части на света. Съществуват юрисдикции, в които има необходимата степен да се занимава с… Научете повече

LLM степен е магистър по право, наричан още ML степен. Предлага се следдипломна квалификация в образователни институции в различни части на света. Съществуват юрисдикции, в които има необходимата степен да се занимава с правна практика.

Какво е LLM във военното право? Тази степен обикновено се съсредоточава върху правни въпроси, свързани с въоръжени конфликти. Като такива, основните курсове обикновено са напреднали в проучването на международното наказателно право и разглеждат теми като тероризма, граничните предизвикателства и използването на сила от страна на държавите. В допълнение, студентите могат да имат възможността да следват избираеми специалности като човешки права, бежанци и използване на сила в международен мащаб. Ако се изисква дисертация, това също така дава възможност на учениците да проучат по-подробно конкретна тема.

Изучаването на правото може да спомогне за повишаване на комуникативните умения, както и способността да виждат различни страни на ситуацията, полезни в личния живот и в кариерата. Изследването за военно положение може да помогне на учениците да разширят знанията си не само за правото, но и за политиката и философията. Този по-широк набор от умения може да подобри представянето в правната област, както и в правителството, международните корпорации и хуманитарните организации.

Програмите за степента на висшето образование варират според разходите, в зависимост от институцията, местоположението й и продължителността на предлаганата програма. Не забравяйте да включите разходите си за живот, ако трябва да се движите, когато сравнявате цената, за да завършите всеки курс на обучение.

Завършилите с диплома по военно положение могат да бъдат наети като юридически съветници или консултанти, особено с международни корпорации, правителствени клонове, хуманитарни или нестопански организации. Възможно е да станете адвокат, в зависимост от правилата, в които дипломиран специалист желае да практикува. Обучението и изследванията са други възможности за кариера. Специализирането в определена област, като хуманитарни въпроси или повишени езикови способности, също може да увеличи пазарната си способност в световен мащаб.

Магистърските степени по военно положение се предлагат в много институции по света, както и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
George Washington University, Law School
Вашингтон, Съединени Американски Щати

Програмите за право на националната сигурност на Юридическия факултет на университета Джордж Вашингтон подчертават нашите уникални силни страни: национално признат факултет, и ... +

Програмите за право на националната сигурност на Юридическия факултет на университета Джордж Вашингтон подчертават нашите уникални силни страни: национално признат факултет, изчерпателна учебна програма и достъп до обширната общност във Вашингтон, външни отношения, киберсигурност и национална сигурност. Докато редица американски юридически факултети предлагат един или два курса в тези области, малко други се доближават до броя на курсовете, предлагани в GW Law. Студентите могат да избират между получаване на LL.M. в Закона за националната сигурност и киберсигурността, LL.M. в националната сигурност и Закона за външните отношения на САЩ или MSL в киберсигурността. -
LLM
Редовно
Задочно
Английски
Септ. 2022
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение