Pravnikursove.com

LLM Gambia Online - Научете повече за LLM програми в Gambia Online - LLM в Gambia Online

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Тези, които имат професионална степен по право могат да следват напреднал научна степен в Masters на закона, който е съкратен като Магистър по право. За да се вземе на курса, трябва да имате първа степен по право, както и богат опит област. Тя се предлага в различни страни от цял ​​свят.

Изключително силна липса на ресурси, съчетани с лошо икономическо положение е направила Гамбия лош избор за тези, които търсят една степен по-високо образование. Въпреки, че броят на образованите Gambians е във възход, той все още е далеч по-ниска от международната средното.

LLM Gambia Online. Запишете се за LLM програма в Gambia Online. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Gambia Online тук!

Резултати Filter

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 - 18 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Washington Гамбия Gambia Online + още 3