Pravnikursove.com

Търсене на LLM и програми по право Гамбия тук!

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Един LLM (магистър по право) е следдипломна степен за студенти, които учат право. Тя обикновено е предназначена за специалисти по право и студенти, които искат да придобият знания в областта на специализиран закон като международен или данъчното законодателство.

Изключително силна липса на ресурси, съчетани с лошо икономическо положение е направила Гамбия лош избор за тези, които търсят една степен по-високо образование. Въпреки, че броят на образованите Gambians е във възход, той все още е далеч по-ниска от международната средното.

LLM Гамбия - Запишете се за LLM Гамбия. Цялата информация за LLM програмите. Спестете време, контактирайте университетите в Гамбия тук!

Резултати Filter

Online LLM in International Law and Treaty Law

EUCLID (Euclid University)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 - 18 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Вашингтон Гамбия Гамбия Онлайн + още 3