LAWSTUDIES

LLM Гьотинген - Научете повече за LLM програми в Гьотинген - LLM в Гьотинген

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Гьотинген има poplution на повече от 100 000 души и голямата част от които са ученици, които посещават различните университети и колежи в града. Гьотинген е по този начин също се счита за университетски град. То се намира в Долна Саксония, Германия.

LLM Гьотинген. Запишете се за LLM програма в Гьотинген. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Гьотинген тук!

Резултати Filter

Магистър по право в европейски и транснационални IP и то право

Faculty of Law - University of Göttingen
LLM
<
Редовно
Английски
Кампус

The LL.M. в европейската и транснационалната интелектуална собственост и право на информационните технологии (LIPIT) е следдипломна програма, насочена към осигуряване на по-за ...

Научете повече