LAWSTUDIES

LLM Люнебург - Научете повече за LLM програми в Люнебург - LLM в Люнебург

The магистър по право степен по-известен като магистър по право, е усъвършенстван завършил юридическо образование. Кандидатите често вече проведе първа степен по право и са заинтересовани в укрепването на техните проучвания на закона. Съставянето на магистър по право притежава редица различни предимства.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

LLM Люнебург. Запишете се за LLM програма в Люнебург. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Люнебург тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по международно икономическо право (LL.M.)

Leuphana University Lüneburg
LLM
01 Окт. 2020
<
Редовно
<
2 години
01 Юли 2020
Английски
Кампус

Двугодишната програма LLM предлага задълбочено проучване на международното икономическо право с двойна степен от университета в Leuphana в Люнебург в Германия и от университет ...

Научете повече

Магистър по право в областта на конкуренцията

Leuphana University Lüneburg
LLM
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

LL.M. През 2013 г. професионалната гимназия Leuphana стартира магистърска програма по конкуренция и регулиране на смесеното обучение. Тази програма предлага на работещите спец ...

Научете повече