LAWSTUDIES

LLM Хайделберг - Научете повече за LLM програми в Хайделберг - LLM в Хайделберг

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Хайделберг е град в населено Рейн-Некар крайградския регион в югозападната част на Германия. Районът е разположен на централно-европейски климат с прави затопли за голямата част на годината. Той е дом на някои от най-старите университети и колежи в Германия.

LLM Хайделберг. Запишете се за LLM програма в Хайделберг. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Хайделберг тук!

Резултати Filter

Магистър по право в международното и сравнителното търговско право

SRH University Heidelberg
LLM
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус

Съвременните предприятия се нуждаят от дълбоко образовани, добре обучени юридически експерти. Нашата магистърска програма се фокусира върху високо ангажирани и квалифицирани с ...

Научете повече