10 LLM Програми в Германия for 2024

LLM Програми в Германия for 2024Filter
    • Hamburg, Германия

    Редовно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Английски език

    Едногодишният магистър по право и бизнес Bucerius подготвя млади професионалисти за международни кариери, в които разбирането както на правните, така и на бизнес концепциите, както и междукултурните умения са от съществено значение. Интердисциплинарният подход на програмата обединява адвокати и бизнес специалисти от цял свят в една класна стая. По този начин се създава уникална учебна среда, която стимулира трансфера на знания и вдъхновява обмена на гледни точки между дисциплините и между културите. НОВО: от септември 2020 г. Bucerius Law School и Училището по мениджмънт WHU – Otto Beisheim комбинират своя опит с академично партньорство. Той ще работи под името „ Bucerius Law School магистър по право и бизнес в сътрудничество с WHU – Ото Бейсхайм училище по мениджмънт“.

    • Herrenberg, Германия
    • Germany Online, Германия

    Задочно обучение

    2 семестри

    Дистанционно обучение

    Английски език

    В съвременния глобализиран свят правото вече не е предимно национален въпрос. Днешните адвокати се сблъскват с транснационални измерения, които се появяват в почти всички правни въпроси. Всички клонове на правото са загубили своята национална изключителност и са до голяма степен повлияни от международни и регионални правни инструменти, наднационално право на ЕС и често също от правото на чужди държави. Международната търговия е в основата на глобализацията и в основата на днешната съдебна практика.

    • Frankfurt an der Oder, Германия

    Редовно обучение, Задочно обучение

    3 семестри

    Смесен

    Английски език

    Магистърската програма подготвя възпитаници за предприемането на възможностите за кариера в разработването на политики, международно, обществена и държавна служба, публична и частна юридическа практика, работят за неправителствени организации и академичната преподавателска и изследователска дейност.

    • Potsdam, Германия

    Редовно обучение, Задочно обучение

    4 семестри

    Смесен

    Английски език

    Развитието на цифровия единен пазар, забележимото увеличаване на недостига на умения и ефектите от глобалната пандемия поставят нови предизвикателства пред европейската аудиовизуална и развлекателна индустрия на кръстопътя между творчество, право и бизнес. Значението на цифровизацията, както и неизбежното съсредоточаване върху трансформационното лидерство и устойчивост, е по-очевидно за утрешните филмови и телевизионни компании днес от всякога. Изпълнителната магистърска програма European Film Business and Law LL.M. | MBA предоставя на професионалистите и ръководителите в киното и телевизията необходимите умения и инструменти, за да овладеят тези предизвикателства с компетентност, като гарантират устойчивото развитие на техните компании и цялостния динамичен пазарен растеж в Европа. Програмата предлага изчерпателна представа за европейския аудиовизуален и развлекателен пейзаж от бизнес, както и от правна гледна точка. В допълнение към академичната експертиза от най-висок клас, програмата предлага значително количество знания, свързани с практиката, интердисциплинарен обмен на знания, както и достъп до най-добрите експерти в индустрията и техните мрежи.

    • Hamburg, Германия
    • Ghent, Белгия
    • + 7 more

    Редовно обучение

    1 година

    На територията на колежа

    Английски език

    Тази европейска магистърска степен по икономика програма (EMLE) Закон и предлага уникалната възможност за интердисциплинарни изследвания на правото и икономиката в две или дори три европейски и Non-европейски университети. Ще има съвместен LL.M. степента, присъдена от университетите в Хамбург, Гент и Ротердам, както и всички други университети партньори, ще присъждат допълнителна магистърска степен (LL.M. / MA / M.Sc.).

    • Düsseldorf, Германия
    • Online Norway
    • + 6 more

    Редовно обучение

    1 година

    Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Авестийски, Английски език, Испански, Бенгалски, Хърватски

    Това е тестова програма. Справедливост за Емус! Еднорозите защитават ему

    • Frankfurt, Германия

    Редовно обучение, Задочно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    The LL.M. Финанси програма степен на ILF ще се обучават не само за да се справят с, но и да се отличи в този все по-важна област, в която световете на международното право и на световните финанси се срещат.

    • Frankfurt, Германия

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Завършилите Азия, притежаващи първа степен по право, бизнес или икономика и притежаващи добра академична документация, могат да кандидатстват за участие в нашия LL.M. Международна финансова програма. Нашият LL.M. Програмата за международни финанси предлага отлично интердисциплинарно и ориентирано към практиката обучение в областта на международното и европейското банково, финансово и финансово право.

    • Schmalkalden, Германия

    Редовно обучение

    3 семестри

    На територията на колежа

    Немски

    HS Schmalkalden разкрива предпоставките за кариера като мениджър с поредната магистърска степен по бизнес право. Курсът отговаря на изискванията на бизнеса, защото обучава специалисти, способни да се специализират по практически и съвременен начин за ориентирани към износ средни компании да станат магистър по право (LL.M.).

    • Aalen, Германия
    • Baden-Baden, Германия
    • + 21 more

    Редовно обучение, Задочно обучение

    Дистанционно обучение

    Немски

    Магистърската степен по бизнес право с международни аспекти е предназначена за студенти, които вече имат първа академична степен.