LAWSTUDIES

LLM Солун - Научете повече за LLM програми в Солун - LLM в Солун

Магистър по право програми варират по дължина, стойност и количество. Редовната програма е една година на пълно работно време статия или две до три години за проучване на непълно работно време. Студентите често вземат курсове или да се специализират в определена област, като например международното право, или да създадете потребителски курс на обучение, за да отговарят на техните лични интереси или професионални нужди.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

В град Солун е вторият по големина в страната и дом на повече от 790 000 жители. Той е един от най-важните търговски центрове на Гърция и играе важна роля в икономиката като цяло. В него се намират най-големият университет в страната наред с други институции.

LLM Солун. Запишете се за LLM програма в Солун. Научете информация за LLM програми, спестете време, контактирайте университетите в Солун тук!

Резултати Filter

Магистър по право в транс / Европейски търговско право, медиация, арбитраж и енергийно право

International Hellenic University (IHU)
LLM
<
Редовно
<
Задочно
<
14 месеца
Английски
Кампус

Тази програма изтъква едно действително транснационалното и европейска перспектива. Той предлага много гъвкава квалификация подходящ за широк спектър от кариерните отвори в мн ...

Научете повече