Pravnikursove.com

Онлайн обучение Европейско право програми, търсене на най-добрите програми LLM тук!- Магистър по право

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Законите се различават при сравнение между различни страни. Съществуват и някои основни правила, които са едни и същи между границите. Изучаването на европейското право може да помогне на един студент да разбере тези различия и да се справи с правната страна на проблемите между европейските страни.

Онлайн обучение програми LLM: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училището и онлайн информация LLM директно, спестете време и се свържете с LLM признания тук!

41 резултата за Европейско право Filter

LL.M в европейското право

Université Paris II Panthéon-Assas
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Франция Paris

LL.M. (Магистър по право) в европейското право дава възможност на студентите да придобият всеобхватно разбиране за европейското право в повечето области, попадащи в компетенциите на Европейския съюз. Курсовете се преподават със сравнителна и международна перспектива.

LLM в международното и европейското право

Ghent University Law School
Кампус Редовно обучение 10 месеца Октомври 2019 Белгия Ghent

Програмата LLM по европейско право е посветена на правната среда на Европейския съюз. Тази среда се състои от правото на ЕС като такова, но също и от международното право и от държавата членка

Магистър по право Право в европейски и глобален контекст

Católica Global School of Law
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Португалия Lisbon

Това е програма, като не се предлагат в Европа, от друга. Нашата цел е да преподават право в европейски и глобален контекст и да го направи с най-добрите международни преподаватели и наемането на нови методологии и педагогически техники.

LLM в европейското и международното бизнес право

Karoli Gaspar University
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Унгария Budapest

Едногодишна акредитирана програма с пълен работен ден за адвокати в сърцето на Централна Европа от Юридическия факултет на Университета Кароли Гаспар в Реформаторската църква в Унгария в Будапеща.

Магистър по международно и европейско право

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Полша Wrocław

LLM International

Европейско и международно бизнес право LL.M.

Eötvös Loránd University
Кампус Задочно обучение 1 година Септември 2019 Унгария District V.

Целта на тази програма е да формира международно известни юридически експерти, които са готови да посрещнат предизвикателства в глобален мащаб и уверени да се справят със сложни въпроси в международна регулаторна среда с високо ниво на доверие. Това е първият магистър по европейско и международно бизнес право в Унгария и предлага задълбочено образование, обхващащо сложната правна среда на европейската и международната икономика.

LLM в сравнителното и европейското частно право

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания Edinburgh + още 1

Тази програма има за цел да ви даде по-задълбочено познаване на основните области на частното право в двете големи правни традиции на Европа, общото и гражданското право.

международно и европейско право LLM съюз

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Холандия Rotterdam

Този уникален и иновативен магистър ви предоставя на уменията за анализ на правните последици на икономическата интеграция и неговите последици за върховенството на закона, демокрацията и човешките права.

Магистър по право Германското и руското право (двойно майсторство)

University of Passau
Кампус Редовно обучение 4 семестри Запитване на информация Германия Passau

Програмата на двойния магистър формира научно-ориентирана, допълнително образователна, напълно интегрирана международна диплома по немски и руски език с двойни магистратури в Университета в Пасау и Сибирския университет в Красноярск в размер на 120 кредита. Студентската степен е предназначена за студенти, които вече са завършили юридическа степен или степен по право.

Европейски изследвания и европейски правни проучвания (магистър)

University of Hamburg in cooperation with Europa-Kolleg Hamburg
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Германия Hamburg

Магистър Програмата за два семестъра "европейски и Европейски правни науки" се предлага от Института за европейска интеграция на Фондация Europa-Kolleg Хамбург в сътрудничество с Университета в Хамбург. След успешно завършване на програмата или за научна степен "Магистър по изкуствата (MA)" или "магистър по право (LL.M.)" ще бъдат наградени.

Магистър по право на френско-германски

Lille Catholic University - Faculty of Law
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Франция Lille Paris + още 1

LL.M. по френско-германско и европейско бизнес право се преподава на френски, немски и английски език. През двете години на програмата - първата в кампуса на Юридическия факултет на Университета в Пасау в Германия и втората в университета в Париж на Юридическия факултет на UCL -, студентите се специализират по различни теми от бизнес правото , във френски, немски и европейски правни сфери.

Магистър по право от Англия

Leeds Beckett University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания UK Online + още 1

Този курс на преобразуване осигурява път към юридическата професия и ще ви помогне да се откроите от тълпата в тази силно конкурентна област. Съчетавайки всички основни модули, изисквани от съответните професионални органи в закона, този курс ще подготви студенти, които не са законни, за следващата стъпка към ставане на адвокат или адвокат.

Магистър по европейско и международно данъчно право (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Кампус 2 години Септември 2019 Люксембург Luxembourg City

Този високоспециализиран LL.M. подготвя завършилите да станат лидери в своите области на данъчна експертиза - било то в частна правна практика или счетоводна фирма, в държавната администрация, в съдебната система или в академичните среди. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_european_and_international_tax_law_ll_m

майстор в международното и европейското право

Palacky University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Чехия Olomouc

Основни характеристики на 2 години програма (3 семестъра на пълно работно време / в класа курсове + 1 семестър на подготовка дисертация)

LLM в международното и европейското право

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Белгия Brussels

Искате да станете част от една от най-старите програми за LLM наоколо, предлагайки 95% заетост, 1250 силна мрежа от възпитаници от 108 националности и разположени в сърцето на ЕС? Тогава LLM по международно и европейско право, програма на английски език в Института за европейски изследвания на ВУБ в Брюксел може да бъде това, което търсите!