Програми Гражданско право, Научете за най-добрите LLM програми тук!

LLM е диплома, присъдена на лица, които са избрали да преследват своя магистър по право. Физическите лица могат да изберат да получат УЦЖ, за да придобият опит в специализирана област на правото, като например закон за не… Научете повече

LLM е диплома, присъдена на лица, които са избрали да преследват своя магистър по право. Физическите лица могат да изберат да получат УЦЖ, за да придобият опит в специализирана област на правото, като например закон за несъстоятелността или икономическо право.

Какво представлява LLM в областта на гражданското право? Тази програма е създадена, за да накара учениците да мислят критично за проблемите, засягащи малцинствата днес. Курсовете могат да се съсредоточат върху правата на жените, обучението по полов признак, коренното население, имигрантите или всяка друга група, редовно насочена от мнозинството. Целта на тези курсове е да подобрят анализа на участниците и критичните аналитични умения, така че те да могат да осъществяват правни реформи или най-малкото да развият теории за това как да водят бъдеща правна реформа.

Лицата, завършили степен по гражданско право, са склонни да притежават дълбоко състрадание и разбиране за всички народи и култури. Много завършили също така имат дълбоко чувство за правилно и неправилно и способност да мислят дълбоко и рационално за това как да се отнесат грешките. Всяка от тези черти може да им служи добре във всички аспекти на живота.

Цената на МПМ варира значително и зависи от редица фактори. В допълнение към местонахождението и избраната институция, лицата трябва също така да разгледат разходите за издръжка.

Завършилите със степен по гражданско право могат да станат частни адвокати по гражданските права, активисти за гражданските права или адвокати за големи организации. Тъй като повечето корпорации трябва да прилагат практики и процедури за облекчаване на риска от дискриминация, завършилите тази програма може да са в състояние да намерят работа в корпоративния сектор. Някои може да станат обществени адвокати, застъпващи се за правата на тези, които нямат ресурси.

Много училища предлагат онлайн програми LLM, които са удобни за студенти, които имат работа на пълен работен ден или семейства, на които да се грижат. За да научите повече за наличните опции, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
SOAS University of London
London, Великобритания

SOAS от SOAS в областта на правото и пола предлага интердисциплинарно, интелектуално и политически възнаграждаващо и колегиално пространство, предназначено за критични и възде ... +

SOAS от SOAS в областта на правото и пола предлага интердисциплинарно, интелектуално и политически възнаграждаващо и колегиално пространство, предназначено за критични и въздействащи ангажименти със закона и пола, с особен акцент върху глобалния юг, както и историческите и съвременни правни и алегални стремежи към пол, т.е. сексуална, расова, местна, класова, кастова, инвалидност, постконфликтна, постколониална и екологична справедливост. Нашите студенти и преподавателски персонал са особено запознати с феминистки, странни и критични расови теоретични подходи към интерсекционизма и са дълбоко ангажирани в авангардни проекти в "регионите на SOAS " и извън нея. -
LLM
Редовно обучение
Задочно обучение
Английски
28 Септ. 2020
30 Юни 2020
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here