Pravnikursove.com

Програми Гражданско право, Научете за най-добрите LLM програми тук!

LLM е диплома, присъдена на лица, които са избрали да преследват своя магистър по право. Физическите лица могат да изберат да получат УЦЖ, за да придобият опит в специализирана област на правото, като например закон за несъстоятелността или икономическо право.

Какво представлява LLM в областта на гражданското право? Тази програма е създадена, за да накара учениците да мислят критично за проблемите, засягащи малцинствата днес. Курсовете могат да се съсредоточат върху правата на жените, обучението по полов признак, коренното население, имигрантите или всяка друга група, редовно насочена от мнозинството. Целта на тези курсове е да подобрят анализа на участниците и критичните аналитични умения, така че те да могат да осъществяват правни реформи или най-малкото да развият теории за това как да водят бъдеща правна реформа.

Лицата, завършили степен по гражданско право, са склонни да притежават дълбоко състрадание и разбиране за всички народи и култури. Много завършили също така имат дълбоко чувство за правилно и неправилно и способност да мислят дълбоко и рационално за това как да се отнесат грешките. Всяка от тези черти може да им служи добре във всички аспекти на живота.

Цената на МПМ варира значително и зависи от редица фактори. В допълнение към местонахождението и избраната институция, лицата трябва също така да разгледат разходите за издръжка.

Завършилите със степен по гражданско право могат да станат частни адвокати по гражданските права, активисти за гражданските права или адвокати за големи организации. Тъй като повечето корпорации трябва да прилагат практики и процедури за облекчаване на риска от дискриминация, завършилите тази програма може да са в състояние да намерят работа в корпоративния сектор. Някои може да станат обществени адвокати, застъпващи се за правата на тези, които нямат ресурси.

Много училища предлагат онлайн програми LLM, които са удобни за студенти, които имат работа на пълен работен ден или семейства, на които да се грижат. За да научите повече за наличните опции, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Гражданско право Filter

LLM in Law and Gender

SOAS University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 3

магистър по право в местни народи право

The University of Oklahoma - College of Law
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Norman + още 1

Разположен в сърцето на оригиналния територията на Индия, OU Закон осигурява идеална среда за изучаване на Native American право и въпроси относно коренното население