close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Законова уредба за обявяване в несъстоятелност, Научете за най-добрите LLM програми тук!

Учене през целия живот (LLM) е диплома, присъдена на лица, които решат да завършат висше образование в областта на правото. Дължината на програмата варира и може да бъде до три години или до една година. Какво представляв… Научете повече

Учене през целия живот (LLM) е диплома, присъдена на лица, които решат да завършат висше образование в областта на правото. Дължината на програмата варира и може да бъде до три години или до една година.

Какво представлява LLM в Закона за фалитите? Тази програма се фокусира по-специално върху корпоративната несъстоятелност. По време на курса на обучение, студентите могат да научат за факторите, които водят до неплатежоспособност и тенденции, които допринасят за икономическите слайдове. Инструкторите могат да информират участниците за глобалните и международни икономически фактори, които влияят на корпоративните институции. Учениците могат да избират между курсове като корпоративна ликвидация, трансгранична неплатежоспособност, бизнес организации, принципи за регулиране на бизнеса и корпоративно оздравяване.

Завършилите тази програма са склонни да бъдат по-финансово разбираеми от други и да притежават сериозно разбиране за икономическите фактори и как те могат да повлияят на корпоративната организация. Много от тях също имат силен анализ и критично мислещи способности. Всяка от тези умения може лесно да се прехвърли от един аспект от живота на човека към другия.

Разходите за LLM в Закона за фалитите варират. Факторите, които могат да повлияят върху общите разходи за образование, включват местонахождението на училището, независимо дали курсовете се вземат онлайн и разходите за живот.

Лице, което има право в областта на несъстоятелността, може да е най-щастливо в корпоративна среда, действайки като съветник на големи организации. В такава роля човекът ще анализира икономическите тенденции и ще направи предложения за това как да избегнем финансова катастрофа. Други дипломирани специалисти могат да започнат свои собствени фирми, в които представляват лица, изправени пред фалити. Някои завършили могат да смятат, че уменията им са най-добре да се използват, като помагат на кредиторите да си възвърнат парите от банкрутирали лица.

Когато човек отива на училище в крайна сметка зависи от неговото местонахождение, бюджет и гъвкавост. Онлайн курсовете са удобни, защото позволяват на студентите да учат по свое собствено време. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Нотингам, Великобритания

Корпоративното и несъстоятелността закон се фокусира върху корпоративните организации и закона, тъй като се отнася до тях. Курсът е разработен в отговор на бързия растеж в раз ... +

Корпоративното и несъстоятелността закон се фокусира върху корпоративните организации и закона, тъй като се отнася до тях. Курсът е разработен в отговор на бързия растеж в развитието на корпоративното право във Великобритания и Европа и за да отговори на нуждите на адвокатската професия в тази област ... -
LLM
Редовно
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук