Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Swansea - Програми Обучение в областта на правата на човека Swansea Обучение в областта на правата на човека, Swansea

The LLM или магистър по право е международно-признати следдипломна степен по право. LLM програми обикновено са достъпни и за тези, които са получили първа степен по право.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Суонзи е крайбрежен град в Уелс. Трима висши учебни заведения се намират там, един от тях дори се присъжда за най-добър ученик примерът на Обединеното кралство. Това е едно от важните индустриални центрове революция.

Обучение в областта на правата на човека Swansea - Запишете се за LLM Swansea. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Swansea Filter

LLM в областта на правата на човека

Swansea University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Великобритания Swansea + още 1

Нашият LLM в областта на човешките права разглежда съвременните предизвикателства, пред които е изправено глобалното общество, и тяхното въздействие върху правата на човека от местните до международните. Ще получите задълбочено разбиране за предизвикателствата, свързани с правата на човека и възможните отговори чрез законодателство, политика и практика. Изберете от разнообразен набор от модули с практически фокус, преподавани от експерти по правата на човека.