Pravnikursove.com

Online Обучение в областта на правата на човека Германия - Обучение в областта на правата на човека програми Германия Обучение в областта на правата на човека

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Online LLM Германия - Вземете Online LLM Германия. All Online програма LLM и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Германия Filter

Магистър по право - майстор на международните права на човека и хуманитарното право

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 семестри Отворено кандидатстване Германия Франкфурт на дер Одер + още 1

Магистърската програма подготвя възпитаници за предприемането на възможностите за кариера в разработването на политики, международно, обществена и държавна служба, публична и частна юридическа практика, работят за неправителствени организации и академичната преподавателска и изследователска дейност.