Filter
Магистратура по право
Германия Saarbrücken Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Обучение в областта на правата на човека Saarbrücken - Програми Обучение в областта на правата на човека Saarbrücken Обучение в областта на правата на човека, Saarbrücken

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Като столица на щата на Saarland, град Заарбрюкен е основен търговски център в региона, който граничи с Франция. Градът е и университетски център с множество институции и университети в своите граници.

Обучение в областта на правата на човека Saarbrücken - Запишете се за LLM Saarbrücken. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Saarbrücken

Степени
Място
Германия
Saarbrücken
Тип на обучение
Темпо на обучение
Europa-Institut

В Europa-Institut на Саарланд университет предлага програма за една година магистърска степен по европейско и международно право. Един от най-специализации, предлагани е ... [+]

Europa-Institut в Saarland University предлага едногодишна магистърска програма по европейско и международно право с шест модула: Модул 1: Европейска интеграция и модули 2-6 с учебни единици Европейско бизнес право, международна търговия, международно разрешаване на спорове, европейски и международни Защита на човешките права и ИТ (от зимния семестър 2019/2020 г., първоначално само на немски език).

Пример: Европейска и международните права на човека защита... [-]
Германия Saarbrücken
Октомври 2019
Английски,Немски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски