Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Германия - Програми Обучение в областта на правата на човека Германия Обучение в областта на правата на човека

Специализиран магистър по право степен позволява адвокатите да засили или да промените своите знания в определена област на правото. Имат специална концентрация в определена област може да отвори нови възможности.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Обучение в областта на правата на човека Германия - Запишете се за LLM Германия. Всичката информация за LLM програми. Контактирайте университета в Германия тук!

2 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Германия Filter

Магистър по право - майстор на международните права на човека и хуманитарното право

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 семестри Отворено кандидатстване Германия Frankfurt an der Oder + още 1

Магистърската програма подготвя възпитаници за предприемането на възможностите за кариера в разработването на политики, международно, обществена и държавна служба, публична и частна юридическа практика, работят за неправителствени организации и академичната преподавателска и изследователска дейност.

Магистър по право в европейското и международното право - приоритетна област европейски и международни защитата на човешките права

Europa-Institut
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Германия Saarbrücken

В Europa-Institut на Саарланд университет предлага програма за една година магистърска степен по европейско и международно право. Един от най-специализации, предлагани е да се специализира в защита на човешките права на европейско и международно.