Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Tel Aviv-Yafo - Програми Обучение в областта на правата на човека Tel Aviv-Yafo Обучение в областта на правата на човека, Tel Aviv-Yafo

LLM е латинската дума за Legum Magister, което означава, магистър по право. Нашата магистърска степен по право (Магистър) програма по американско право е едногодишна магистърска програма. Чуждестранни юристи, които успешно приключване на програмата се присъждат степента "магистър по право в американско право."

Израел има осем университета и е академично под надзора на Съвета за висше образование в Израел. Страната е сред страните, които имат най-висок процент на записване университет в света. Те имат приятелски отношения студента не само за местни студенти, но и за чуждестранните студенти.

Вторият най-гъсто населен град в Израел, Тел Авив, е известен със своите международни университети. Образователните институции като Университета в Тел Авив са свързани с различни американски университети, и те са известни с красивите си кампуси.

Обучение в областта на правата на човека Tel Aviv-Yafo - Запишете се за LLM Tel Aviv-Yafo. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Tel Aviv-Yafo Filter

Parasol Foundation International LL.M.

The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Израел Tel Aviv-Yafo

Международната LL.M. програма на университета в Тел Авив привлича изключителни студенти по право, които да учат и да си сътрудничат с елитни юридически академии на Израел, студенти и юристи.