Pravnikursove.com

Online Обучение в областта на правата на човека Уганда - Обучение в областта на правата на човека програми Уганда Обучение в областта на правата на човека

LLM или магистър по право предвижда въвеждане в нови области, които представляват интерес за тях, както и възможност за по-нататъшно специализирани в текущите им области на практика и обикновено се ограничават до тези, които са постигнали чест статус при предишните правни проучвания.

Уганда "и образователната система е на най-високи академични и образователни стандарти в Източна Африка. Все по-голям брой студенти от West избират в много от университетите в учениците Uganda.Foreign са привлечени към изучаване в Уганда, тъй като страната се счита за относително безопасна и стабилна в сравнение с други страни в Африка.

Online LLM Уганда - Вземете Online LLM Уганда. All Online програма LLM и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Уганда Filter

Магистър по право

Cavendish University Uganda
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Уганда Кампала

Магистър по право (LLM) е двугодишна програма за интензивно обучение, която дава възможност на студентите да задълбочат познанията си и да разберат закона. LLM има четири специалности: Закон за природните ресурси; Търговско право; Международно право в областта на правата на човека и международното публично право. Тази програма е предназначена за справяне с тенденциите в юридическата професия.