Pravnikursove.com

Обучение в областта на правата на човека Kampala - Програми Обучение в областта на правата на човека Kampala Обучение в областта на правата на човека, Kampala

The магистър по право (Магистър по право) е международно признат следдипломна диплома по право. Един магистър по право сила само обикновено не позволява да практикува право, а в повечето случаи, магистър по правоучениците трябва да съберете степен на професионална

Уганда е домакин на най-стария университет в Източна и Централна Африка, което е Макерер университет. Този университет е център на академични постижения в продължение на няколко десетилетия, не само за учениците, но и Ugandans други студенти в региона. Уганда има над 30 държавни университети.

В град Кампала е най-големият, освен че е столица на Република Уганда. Той разполага с голям население над 1,4 милиона жители и е домакин на редица висши учебни заведения в рамките на своите граници.

Обучение в областта на правата на човека Kampala - Запишете се за LLM Kampala. Научете информация за LLM програми. Контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Обучение в областта на правата на човека, Kampala Filter

Магистър по право

Cavendish University Uganda
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Уганда Kampala

Магистър по право (LLM) е двугодишна програма за интензивно обучение, която дава възможност на студентите да задълбочат познанията си и да разберат закона. LLM има четири специалности: Закон за природните ресурси; Търговско право; Международно право в областта на правата на човека и международното публично право. Тази програма е предназначена за справяне с тенденциите в юридическата професия.